Onze Partners

Dankzij de jarenlange ervaring van Groep Hendrickx, onafhankelijk verzekeringsmakelaar in beleggingen, werd het Rainbow AAA concept gerealiseerd. Groep Hendrickx biedt het Rainbow AAA concept exclusief aan op de Belgische markt via samenwerking met professionele onafhankelijke financiële advieskantoren. Het Rainbow Concept werkt samen met diverse financiële en juridische specialisten om u als belegger het meest complete professionele beleggingsconcept aan te bieden. Zo werken wij samen met:

Verzekeringsmaatschappijen

Baloise Assurances Luxembourg

​Bâloise Vie Luxembourg S.A., dochtermaatschappij van de Zwitserse Baloise Groep, beschikt over een sterke financiële expertise en kennis over vermogensbeheer en successieplanning. Met deze achtergrond kan de maatschappij innovatieve levensverzekering oplossingen op maat bieden voor veeleisende beleggers, die het beheer, het behoud en de overdracht van hun vermogen willen waarborgen. Bâloise Vie Luxembourg S.A. verdeelt haar levensverzekering producten in verschillende EU-landen.

De levensverzekering oplossingen die Bâloise Vie Luxembourg S.A. biedt, zijn gericht op verschillende soorten cliënten en in het bijzonder op vermogende particulieren. Het productgamma wordt verdeeld door middel van een netwerk van makelaars en financiële partners zoals privé-banken, financiële instellingen en family offices.

AFI ESCA Luxembourg

AFI.ESCA is ontstaan uit de fusie van twee maatschappijen actief binnen het domein van de Levensverzekering, Sparen en Voorzorg, waarvan de oudste reeds meer dan 90 jaar actief is in kapitalisatie. Door het samensmelten van innovatie, groei en soliditeit heeft AFI.ESCA zich steeds verder ontwikkeld met het behoud van de omvang van familiale groep.

Haar werking berust op een pragmatische benadering gericht op gezamenlijke tevredenheid van de klanten, loontrekkenden en aandeelhouders.

De bijzonderheid van de aandeelhouders die sedert het begin tot dezelfde familie behoren, heeft tot gevolg de duurzaamheid en stevigheid te bevoordelen eerder dan de jacht op dividenden.

De snelle evolutie van technieken en de constante druk vanwege de concurrentie verplichten te vernieuwen op gebied van oplossingen en van reguliere update van het informatica systeem ; dit is het permanente streven van zowel interne als externe ploegen.

Op vlak van distributie heeft de keuze om enkel beroep te doen op erkende tussenpersonen actief in verschillende domeinen, tot gevolg dat alleen een kwalitatief beheersysteem veeleisende klanten kan tevredenstellen.

Zodoende kan men AFI.ESCA eerder beschouwen als een vakman op gebied van “maatwerk” dan een multinational die op industriële wijze dient tewerk te gaan.

Vermogensbeheerders

ShelteR Investment Management

SHELTER is een Luxemburgse beheervennootschap onder toezicht van de CSSF en is eigendom van Rego Partners, een Belgische investeringsboetiek actief in de financiële sector. De vennootschap heeft vergunningen voor collectief portefeuillebeheer, discretionair vermogensbeheer en alternatief beheer.

De aanpak van SHELTER is gebaseerd op klantgericht beleggen, waarbij kwaliteit, risicoanalyse en stabiliteit belangrijke overwegingen zijn. SHELTER is ervan overtuigd dat deze belangrijke factoren zijn voor de prestaties van een portefeuille op lange termijn. SHELTER zal steeds volledig onafhankelijk beheren. SHELTER gelooft in onafhankelijk fondsen of beleggingsproducten selecteren en zal in principe geen eigen producten naar voor schuiven. Er wordt gewerkt met een gediversifieerd aanbod aan oplossingen. Zowel actief als passief beheer, of een combinatie van beiden is mogelijk. Verder streeft SHELTER ernaar zich te positioneren als service provider. Met haar expertise zal SHELTER steeds elke klant zo goed mogelijk en op maat gemaakt bedienen. SHELTER stelt zich dynamisch op om zich aan te passen aan wijzigende omstandigheden. Doorgronde analyses van de financiële markten en het beurslandschap staan daarbij centraal. De klant mag ook steeds een zorgvuldige periodieke rapportering verwachten. Met SHELTER als uw vermogensbeheerder krijgt u toegang tot kennis over markten, fondsen, bepaalde instrumenten en gespecialiseerde vormen van beheer. SHELTER zal steeds de best mogelijke oplossingen selecteren aan de hand van een zorgvuldige analyse.

Depotbanken

Banque de Luxembourg

Banque de Luxembourg is de deponerende bank van de onderliggende dakfondsen Rainbow Defensive en Rainbow Dynamic. Banque de Luxembourg heeft een afdeling van ongeveer 15 mensen die zich uitsluitend bezig houden met de aan –en verkoop van beleggingsfondsen van andere financiële groepen. Merk op dat dergelijke afdelingen gewoonweg niet eens bestaan bij de meeste banken.

Deze service verschaft ons toegang tot minstens 16.000 fondsen van meer dan 250 verschillende vermogensbeheerders, en dit aan 0% in –en uitstapkosten.Deze enorme keuze zal u op termijn altijd betere rendementen opleveren.

Enkele namen van vermogensbeheerders die u bekend in de oren zullen klinken:

ABN Amro, American Express, Aphilion, Axa, Capital@work, Crédit Lyonais, Dexia, Deutsche Bank, Fortis, HSBC, ING, KBC, Rothschild, Merrill Lynch, Pictet, Robeco, Société Générale, UBS,…

Pin It on Pinterest

Share This